Volg mij via e-mail:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

zaterdag 27 maart 2010

laatste blog van dit weekend...

Eindelijk weer wat schilderijtjes die op de blog mogen.
Heb wat foto's klaarliggen van een bestelling en een muurschildering, maar die mogen pas op het web als de baby's geboren zijn.... maar nu dan toch wat nieuwe 8r1id - produkten na al het naai-geweld de laatste tijd.

Het schaapje is gisteren afgekomen, heb weer heerlijk met wol in de verf gewerkt, geeft helemaal een lentegevoel zo'n fris schaapje. Zo vormen ze een mooie combi voor de verkoop, maar zelf vindt ik dit maatje ook zeer goed om per stuk als kraamcadeautje gegeven te worden en dan op een plankje bij de commode terecht te komen :-)

En naast dat schilderijtje past dan prima de tissuebox. Ik heb ze al eens in zeer kleine oplage gehad om weg te geven bij grote bestellingen, maar nu komen ze ook op de website, want er zijn er weer een paar binnen.
Nog meer lentegevoelens borrelen naar boven met deze mega-eend, (1x1meter) hij staat al even op de site, maar verdient een plekje op dit lente-blog. Al zeg ik 't zelf, 't is zo'n leuke combi van 8r1id met de Bobbeez-bloemen.

Dit kaartje kwam werd gisteren bezorgd, ik kende het natuurlijk al want het ontwerp is van mijn hand, maar toch altijd super om het dan gedrukt binnen te krijgen. Vindt zelf de vorm erg geslaagd, past prima bij de giraffen en is lekker afwijkend.

2 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke schilderijtjes! Wat leuk ook dat je er textuur in verwerkt, geeft het net dat beetje extra.
  Ik vind dat kaartje met die giraffen trouwens ook super!
  Leuke blog!

  Groetjes, Anoeska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze ook geweldig!! Vooral die eend, daar word je toch helemaal vrolijk van?! Heb je daar ook kaarten van? Ik ga eens op je site rondsnuffelen ;-)

  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen