Volg mij via e-mail:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

zaterdag 27 maart 2010

Kramp in mijn handen....


Geinspireerd door onze oudste dochter ben ik een tijdje terug ook aan het knippen gegaan om genoeg lapjes te hebben voor wat spreien voor op bed....... en ooooh,ooooh, ooooh, wat kan ik me die kramp in mijn handen nog herinneren!
Gelukkig ben ik nu overgegaan op snijen van de lapjes, want ze zijn zo leuk geworden, daar maak ik er zeker nog meer van!!! (natuurlijke te vinden op bobbeez)Natuurlijk zijn ze dubbelzijdig en gevuld met fiberfill, dus heerlijk warm voor op de bank of dadelijk tijdens een heerlijk lenteavondje buiten... of toch gewoon op bed.
Maakt niet uit, ik vindt ze super leuk geworden!! Ga vanavond eens zoeken naar lapjes voor een jongensvariant en een ... en een.. of toch eens vroeger slapen?


....en als UITSMIJTER VAN DEZE BLOG, nog een foto van het beddesprei in wording van Lina, waar mijn avontuur ook mee begonnen is. Hij bestaat uit 386 lapjes en gaat dadelijk pronken op haar bed!!! Ze heeft het allemaal helemaal zelf genaaid en uitgezocht, echt zo super-knap voor een meisje van 7!!

2 opmerkingen:

  1. Wat ont zet tend vrolijk. Helemaal leuk!! Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg! Daar word je zeker vrolijk van! En wat een boel lapjes, knap hoor!!! Moeilijk hè, als je eenmaal bezig bent om dan te stoppen haha! En nu hebben we ook nog een uur korter!

    BeantwoordenVerwijderen