Volg mij via e-mail:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

zondag 28 maart 2010

Oud laken en kliederhandjes

Ik had het al eerder gedaan op het circuskamp van 3-4, maar had er nog genoeg liggen.... dus de afgelopen dagen is ook de kleuterklas heerlijk aan het schilderen (en kliederen...) geweest met de vlaggen van een oud laken die ik voor hen met de kartelschaar had uitgeknipt!!

Wat is het toch een leuk gezicht om ze te zien priegelen en frutselen.... want hoe doe je dat nou.... stofje vast houden met 1 hand.... andere hand kwast, maar dan vouwt en schuift het weer..... een hele belevenis en het resultaat is weer super, 52 vlaggen maar liefst deze keer !!!!

Zojuist alles aan een bandje gestikt (heel eenvoudig, niks moeilijk doen met een dubbele naad, de vlaggen kunnen toch niet in de was omdat er gewone plakkaatverf van school is gebruikt).

Ook zelf maken: vlaggen goed laten drogen in de klas op een waslijntje, thuis strijken (geeft niet af) en op een bandje stikken..... en dan is het dubbel feest bij een verjaardag in de klas, want het wordt net een zoekspelletje om je eigen vlaggetje te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten