Volg mij via e-mail:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

maandag 19 april 2010

Broches & applicatie's; LEUK LEUK !

Sinds gisteren nieuw op Bobbeez en nu ook direct on line te bestellen en betalen, deze super broches / applicatie's die makkelijk overal op te spelden zijn, ze zijn maar liefst tussen de 6 en 8cm rond!!! en... er komen er snel meer, want het is zo leuk om te maken!!!

en nog een fotootje van een toepassing, ditmaal 4,5 cm rond


en een kort berichtje om af te sluiten..... beide websites 8r1id en Bobbeez zijn gesplitst en hebben nu een heuse webwinkel met betaalfunctie voor de spullen die op voorraad zijn en een apart deel met meer voorbeelden en allerlei produkten die op bestelling worden gemaakt, naar wens van de klant.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke butons,
  groetjes en happy swapping Judith (jmvav) Swap=bot

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor je reactie op mijn blog! Ja, ik twijfel heel erg, vind een achtergrond ook wel heel leuk.. En wat goed dat je nu een 'webwinkel' hebt!!! Ik ga zeker een keer wat bestellen, iedereen vindt 'mijn' (jouw ;-) jouw kaarten zo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een vrolijke schilderijtjes maak je. Ik ben zelf wel creatief maar schilderen gaat mij niet zo goed af. Via je blog kwam ik ook om je webwinkel. Leuke tasjes, knuffels en andere creatieve spullen. Ik zal nu als volger zeker je nieuwe creaties in de gaten houden en er misschien zelf inspiratie mee opdoen.Succes verder. groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukies! :D
  Je hebt een award gekregen, zie mijn blog. ;)

  BeantwoordenVerwijderen