Volg mij via e-mail:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

maandag 1 maart 2010

Nieuwsbrief nieuwe stijl; nieuwe tekenstijl & assortiment op naam

Hallo allemaal,

en een speciaal welkom voor mijn oud-nieuwsbrief lezers, deze BLOG is het nieuwe medium waarmee ik jullie graag op de hoogte wil houden.
Inschrijven/volgen kan bijv. via het invullen van je e-mail adres in de rechterbovenhoek. Doen hoor!!!, dan mis je niks van de nieuwe produkten en mogelijkheden.

Sinds de vorige nieuwsbrief, al weer een lange tijd geleden is er veel veranderd.....en ook veel gelijk gebleven. De spulletjes in mijn websites zijn nog steeds even kleurig, maar het aantal mogelijkheden en de diversitieit blijft groeien.

Ten eerste heb ik mezelf wat schildertherapie gegeven....geen strakke lijnen, geen relief en geen dieren, zie hier het resultaat... en ik heb de smaak te pakken, dus wordt vervolgd.....


3 opmerkingen:

 1. Zeer geslaagd experiment! Altijd leuk om je eigen stijl te vernieuwen en zo je horizon te verbreden. Ik vind ze erg schattig. Mooi ook op de rug of kop van een beest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor al je energie die je in mijn celebrations doodles hebt gestopt. En bedankt dat je ze in de gaten houdt er niet met mijn ontwerp vandoor te gaan, haha.

  Echt heel leuk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Wat leuk!! Gefeliciteerd dat je mijn eeste 'volger' bent haha! ;-) Uiteraard ga ik je nu natuurlijk ook heel erg graag volgen. Ik had je ook al eerder 'gezien', vind dat je echt prachtige dingen maakt!!! Ga vast en zeker nog wel eens wat bestellen ;-)

  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen